The Eggciting Content Game

What’s Your Story?

Je wilt dat mensen aan jou denken bij een toffe klus. Dat je on top of mind blijft bij je manager of leuke klant door de verbinding die je met ze hebt.
En vooral ook dat jij met jouw content anderen weet te inspireren: Creëer Eggciting Content.

What’s your story?

Je wilt eruit springen met jouw verhaal, jezelf stevig neerzetten als merk, opvallen in de meute.
En wel op een toffe manier, zonder dat je steeds weer een auto-repeat voelt. Wat moet je schrijven?

Dat is The Eggciting Content Game.

Over jezelf vertellen vinden we vaak lastig. De kaarten van The Eggciting Content Game inspireren jou met prikkelende vragen om jouw verhaal te vertellen. Waar wil je dat mensen jou aan herkennen?
Welke positie kies je voor jezelf en hoe laat je dat zien?
Ga voor personal branding bij het maken van content, het pitchen van jouw verhaal en in gesprek gaan met anderen. Bovendien ontdek je hoe je op een toffe manier vanuit verschillende invalshoeken jouw gesprekspartners kunt blijven inspireren.

The Eggciting Content Game bestaat uit 100 kaarten, verdeeld in vier verschillende thema’s: Learnings, Success, Mindset en Personal Branding.

Door het spelelement van het gooien met een dobbelsteen toe te voegen, blijft het niet bij nadenken, maar ga je ook aan de slag met wat er op de kaart staat: #actie in de taxi

Who’s in?

Deze Game is geschikt voor gebruik in groepen en teams, voor individuele coaching of om alleen te spelen. Je kunt de Game toepassen om:

Jouw verhaal helder te krijgen in wat je onderscheidt van de rest

Teksten te schrijven voor websites, nieuwsbrieven, social media etc.

Bepaalde thema’s voor jezelf uit te diepen.

Elkaar binnen een team beter te leren kennen.

The Eggciting Content Game is ontwikkeld voor (team)managers, professionals, webcareteams, zelfstandig ondernemers, trainers, coaches, MKB ondernemers en eigenlijk elke professional die zichzelf goed wil positioneren en een helder verhaal wil overbrengen. Deze Game is ook uitermate geschikt als uniek relatiegeschenk.

Per stuk €40 ex btw 

Verzendkosten per bestelling €4,50. Bestellingen vanaf €100 ex BTW worden gratis verzonden.

Bestel nu en je ontvangt The Eggciting Content Game snel.

Wil je meer dan 10 stuks bestellen, neem even contact op per mail.

Ook voor staffelkortingen vanaf 50 stuks, graag even per mail contact. 

Wat anderen zeggen over de Game

Spiegelei Communicatie is zelf het beste voorbeeld van fantastische personal branding en de doorvertaling daarvan. Ik ben ook groot fan van The Eggciting Content Game! Zit echt heel goed in elkaar!

Eva Brouwer

Presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer, Pak je Podium.

Met veel plezier gebruik ik the Eggciting Content Game! Het spel is bijzonder mooi vormgegeven en de ‘cards’ met teksten zijn positief en inspirerend. Ik gebruik ze voor mijn posts op FB maar ook LinkedIn. Aanrader!

Patricia Witkamp

Ik heb de Eggciting Content Game gekocht om zelf uitgedaagd te worden om een ander soort berichten te schrijven dan normaal en vanuit een andere invalshoek, maar daarnaast wil ik het ook inzetten voor klanten.

Vandaag heb ik het spel voor de eerste keer ingezet met een klant en zij was razend enthousiast, net zoals ik. Door haar vragen te stellen die op de kaartjes stonden en op die manier het gesprek aan te gaan, kreeg ik voldoende input om berichten voor haar te schrijven. Misschien zelfs wel te veel inspiratie voor het aantal berichten dat ik met haar had afgesproken 😉

Ik raad iedereen aan om dit spel te kopen als je geïnspireerd wilt worden en anderen wilt inspireren. Buiten de gebaande paden kijken en het echt op jouw manier doen. Want jij bent uniek!

Marlou Minten