The Eggciting Content Club

Maak verbinding met jouw eigen berichten
Good Vibes
Great Feelings
Eggciting Content

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn op social media, lekker kunnen schrijven zoals je bent en toffe waarde delen op zo’n manier dat de lezer echt ‘aan gaat’. Met een contentstrategie, talloze mogelijkheden in contentcreatie en een goede energie wakker je je creativiteitsspier aan. Dat geeft je rust en ruimte om te creëren en jouw boodschap helder te formuleren. Niet op een saaie manier of steeds hetzelfde alsof je op auto-repeat staat. Nee, vanuit jouw kernwaarden, enthousiasme en vooral unieke invalshoeken die je gaat ontdekken. Zodat je klanten aantrekt die supergoed bij je passen.

Dat is The Eggciting Content Club 2021. 

Een club met toffe ondernemers en professionals die zelf aan de slag willen met hun content. Startend of al een gevestigde ondernemer, 1 ding heb je sowieso gemeen: eager om verder te komen en de actie in de taxi spirit. Je gaat samen ontdekken, testen en finetunen, totdat je die Vibe te pakken hebt, die verbinding maakt met de lezer en verliefd wordt op je eigen teksten. Een club waarin alles ter sprake mag komen, over content die raakt, bij jou, bij de lezer!

Als je je goed voelt, dan schrijf je op je best en trek je de tofste mensen aan. Je staat voor kwaliteit, je levert waarde en je schrijft de meest waanzinnig leuke berichten. Vanuit jouw kernwaarden, vanuit jouw visie, vanuit jouw business. Communiceren vanuit de kern noem ik dat.

Want ook jij wilt heerlijk jezelf zijn en dat online laten zien. Mensen communiceren met mensen. Altijd. Ook online.

Daarom: Join The Eggciting Content Club. En je gaat in een kleine groep toffe ondernemers zoals jijzelf aan de slag met je content. Een jaar lang. We starten in januari.

Wat komt aan bod?

11 x live groepsdag in Hilversum, waarin je werkt aan je content

Creatieve brainstorms over onderwerpen en contentvormen

Ins en outs over hoe je structuur krijgt in je berichten

Ook jij ontdekt welke berichten scoren op interactie

Je ontvangt antwoorden op vragen over social media

In onze Facebookgroep ga je sparren, feedback vragen en fun delen

Én wat niet mag ontbreken: hoe je in gesprek komt met onbekenden. Want uiteindelijk draait het daar om, je netwerk uitbreiden en klanten aantrekken waar je blij van wordt.

Als je dat graag wilt en je wilt de vibe van inspirerende ondernemers die in gesprek gaan en vooral in de actiestand gaan:  Join The Eggciting Content Club.

Daar ga je ontdekken hoe je jezelf het beste kunt profileren – zoals je bent. Vind je dat nu nog een dingetje? Ik help je. Zoals ik ook al tientallen anderen heb geholpen die drempel over te gaan. 

Hoe zorg je dat je schrijft zoals je praat? En hoe pak je dat nu aan met je content, zodat het ook wat oplevert? Welke strategie zet je in? Wat zijn goede berichten en moet je dan met je kop continue op camera? Of elke dag een bericht plaatsen? Of kan het anders?

Hoe vertel je jouw verhaal, zodat het bij mensen blijft hangen?

Al die vragen, blokkades, verlangens en creatieve uitspattingen komen aan bod. Op een Out of the box, Resultaatgerichte, Fun en Actie in de Taxi manier natuurlijk. 

Ik ga voor persoonlijk en sta altijd open voor freewheelen. Daarmee bedoel ik dat ik graag wil, dat jij de tools en inspiratie aangereikt krijgt waardoor je optimaal resultaat behaalt. Dus is er behoefte aan bepaalde kennis, dan ontvang je die tijdens de live dagen. O ja, ik sluit creatieve TikToks, gastoptredens van experts en out of the box hangouts zeker niet uit!

Nu voor slechts €1111,- per jaar ben jij Club Member. Limited seats available.

1 jaar Club Member €1111,-

Liever in termijnen betalen? Dat kan, je betaalt voorafgaand per kwartaal €285,-

 

Wat anderen zeggen

Als ik met jou spreek, gaat echt alles stromen en blijf ik schrijven. Die werk ik weer uit in mindmaps. Die tip om mindmaps te gebruiken, was voor mij een eyeopener. Ik merk dat ze mij enorm helpen om leuke berichten te schrijven. 

Ik zocht het eerst te ver en kwam niet verder dan twee zinnen. Nu haal ik inspiratie voor mijn berichten uit mijn omgeving. Van vele kanten krijg ik te horen dat mijn berichten, visuals en mijn website zo mooi op elkaar aansluiten. Dus ja, ik ben blij en kan jouw Club absoluut aanraden, sterker nog ik noem je naam regelmatig.”

Francien

“The Eggciting Content Club van Annemieke, daar is iets bijzonders mee aan de hand icm met mijn brein (-:

Ik had me met enige twijfel opgegeven. Of het nu echt wat was voor mij? Ik wist het niet zo goed. Wel gedaan, want doorontwikkelen is altijd goed net als nieuwe ideeën op doen.  En toch, bleef ik wat weerstand voelen en zat de wekelijkse Club Call planmatig me vaak in de weg.

Wat heeft het me dan opgeleverd? Ik kijk nu op een andere manier aan tegen onderwerpen, we hebben ontdekt dat ik in de natuur compleet andere berichten schrijf dan achter de laptop en tijdens gesprekken heb ik inzichten gekregen in o.a een andere manier van het benaderen van m’n doelgroep. En in de Club was er sprake van (onderlinge) motivatie. Zo mag ik bijvoorbeeld niet meer zeggen dat ik niet kan schrijven, haha.

Ja, ook ik raad deelname aan The Eggciting Content Club van Annemieke aan, ondanks dat ik steeds met een interne tegenstrijdigheid te maken heb gehad. Ben jij op zoek naar inspiratie voor onderwerpen, motivatie om het gewoon te gaan doen en wil je leren om anders om te gaan met je onderwerpen, etc dan is deze TECC een absolute aanrader. Annemieke weet echt waar ze het over heeft en past de behoefte aan op de groep.”

Elise

 “Ik heb voor de vorm nog een vraag gesteld geloof ik, maar ik vond het een leuk idee en heb me meteen aangemeld voor The Eggciting Content Club. Ik wilde meer met mijn creativiteit aan de slag als het gaat om berichten maken. En dat is gelukt.

In The Club heb ik op een leuke en gezellige manier aan mijn eigen content gewerkt. Er is veel ruimte voor ieders eigen processen waarin je op dat moment zit. In de Zoomcalls word je gestimuleerd om anders te kijken naar je content, waardoor mijn creativiteit nog meer gaat stromen. In de 1:1 Zoomcalls met Annemieke zoom je in op je eigen business, dat heb ik als heel fijn ervaren. Nu kost een bericht maken mij nog een paar minuten.

Ik stuur alle personen die mijn bericht een like geven, een connectieverzoek. Opvallend vaak zeggen ze dat ze mijn berichten al langer volgen, want ze vinden deze zo inspirerend. Dat is pas eggciting!

Annemieke geeft veel waarde in The Club en voor die 3 maanden persoonlijke begeleiding mag ze gerust meer vragen.”

Caspar

“Ik dacht eerst dat het programma alleen over teksten schrijven ging en dat kan ik al. Toen bleek dat The Club ook social media strategie, interactie opbouwen en personal branding inhield, heb ik me aangemeld.

Ik was voornamelijk actief op Facebook en Instagram. Veel weet ik wel of heb ik wel eens gehoord, maar paste ik nog niet actief toe. Ik wilde met meer focus bezig zijn op social media en moest nog over de drempel op LinkedIn. Een LinkedIn profiel had ik al, ik deed er alleen weinig mee.

De actie in de taxi support van The Club hielp mij. Je hebt dan een gemeenschappelijke drive en dat stimuleert. LinkedIn is nu top of mind bij mij, ik ben er veel meer mee bezig en vind het niet meer zo spannend om ook daar mijn berichten te delen.

The Club bestaat uit diverse mensen, die je via Zoomcalls en de livedag beter leert kennen. Juist fijn, dat er geen vast programma is. Zo ontstaat veel ruimte voor persoonlijke aandacht: Annemieke denkt mee, leidt brainstormsessies en zet je aan tot actie op een prettige manier. Ik kan The Club dus zeker aanraden.”

Minke

Onze Club bestaat uit de livedagen waarin je zelf aan de slag gaat. Jij bepaalt wat je doet, ik begeleid jullie. Daarbij hoort een Facebookgroep waarin alles mag en kan. Leuk juist! Live video, een plek om te delen, sparren over jouw business, branding en content en vooral interactie met de Club Members die er net als jij voor gaan. Echte actie in de taxi types die enthousiast zijn en nog meer willen ontdekken om tot resultaten te komen.

En bijzonder Eggcited zijn om te starten!

Vragen? Let me know.