fbpx
Selecteer een pagina

The online Eggciting Content Club

Maak verbinding met toffe mensen door jouw verrassende berichten


Good Vibes
Great Strategy
Eggciting Content

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn op social media, lekker kunnen schrijven zoals je bent en toffe waarde delen op zo’n manier dat de lezer echt ‘aan gaat’. Met een contentstrategie, talloze mogelijkheden in contentcreatie en een goede energie wakker je je creativiteitsspier aan. Dat geeft je rust en ruimte om te creëren en jouw boodschap helder te formuleren. Niet op een saaie manier of steeds hetzelfde alsof je op auto-repeat staat. Nee, vanuit jouw kernwaarden, enthousiasme en vooral unieke invalshoeken die je gaat ontdekken. Zodat je klanten aantrekt die supergoed bij je passen.

Dat is The Online Eggciting Content Club. 

Een club met toffe ondernemers en professionals die zelf aan de slag willen met hun content. Startend of al een gevestigde ondernemer, 1 ding heb je sowieso gemeen: eager om verder te komen en de actie in de taxi spirit. Je gaat samen ontdekken, testen en finetunen, totdat je die Vibe te pakken hebt, die verbinding maakt met de lezer en in gesprek raakt met de juiste mensen. Een club over content die raakt, bij jou, bij de lezer!

Als je je goed voelt, dan schrijf je op je best en trek je de tofste mensen aan. Je staat voor kwaliteit, je levert waarde en je schrijft de meest waanzinnig leuke berichten. Vanuit jouw kernwaarden, vanuit jouw visie, vanuit jouw business. Communiceren vanuit de kern noem ik dat.

Want ook jij wilt heerlijk jezelf zijn en dat online laten zien. Mensen communiceren met mensen. Altijd. Ook online.

Daarom: Join The Online Eggciting Content Club. En je gaat in een kleine groep toffe ondernemers zoals jijzelf aan de slag met je content. Een kwartaal lang, online via Zoom checken we 1 x per 2 weken in. Er zijn Masterclasses, handige downloads en veel interactie met elkaar. Natuurlijk delen we alles in een gezamenlijke Facebook Community.

We starten 1 oktober a.s.

 

 

 

Wat komt aan bod?

1 x per 2 weken een Zoomcall met waardevolle info en Q&A

2 x 1:1 Zoomcall met mij over jouw content

1 livedag met de hele Club in Hilversum

Creatieve online brainstorms over onderwerpen en contentvormen

Ins en outs over hoe je structuur krijgt in je berichten

Alles wat je moet weten over Instagram, LinkedIn, Facebook, Clubhouse, TikTok, etc

Ook jij ontdekt welke berichten scoren op interactie

Je ontvangt stappen voor jouw strategie op social media

Een besloten Facebookgroep waarin je alles mag delen: feedback, vragen en fun

Én wat niet mag ontbreken: hoe je in gesprek komt met onbekenden. Want uiteindelijk draait het daar om, je netwerk uitbreiden en klanten aantrekken waar je blij van wordt.

Als je dat graag wilt en je wilt de vibe van inspirerende ondernemers die in gesprek gaan en vooral in de actiestand gaan:  Join The Online Eggciting Content Club.

Daar ga je ontdekken hoe je jezelf het beste kunt profileren – zoals je bent. Vind je dat nu nog een dingetje? Ik help je. Zoals ik ook al honderden anderen heb geholpen die drempel over te gaan. 

Hoe zorg je dat je schrijft zoals je praat? En hoe pak je dat nu aan met je content, zodat het ook wat oplevert? Welke strategie zet je in? Wat zijn goede berichten en moet je dan met je kop continue op camera? Of elke dag een bericht plaatsen? Of kan het anders?

Hoe vertel je jouw verhaal, zodat het bij mensen blijft hangen?

Al die vragen, blokkades, verlangens en creatieve uitspattingen komen aan bod. Op een Out of the box, Resultaatgerichte, Fun en Actie in de Taxi manier natuurlijk. 

Ik ga voor persoonlijk en sta altijd open voor freewheelen. Daarmee bedoel ik dat ik graag wil, dat jij de tools en inspiratie aangereikt krijgt waardoor je optimaal resultaat behaalt. Dus is er behoefte aan bepaalde kennis, dan ontvang je die tijdens de Zoom Calls. O ja, ik sluit creatieve TikToks, gastoptredens van experts en out of the box hangouts zeker niet uit!

Nu voor slechts €547,- per kwartaal ben jij Club Member. Limited seats available.

1 oktober 2021 starten we.

1 kwartaal Club Member €547,-

Liever in termijnen betalen? Dat kan, je betaalt 2 x €275,-

Wat anderen zeggen

“Moet ik het nú doen? Dat spookte door mijn hoofd,want ik had net mijn baan opgezegd. Maar toen sprak ik Annemieke en ik voelde gelijk: dit moet ik gewoon doen! En daar heb ik geen spijt van gehad. Haar aanpak is heel persoonlijk, ook al zit je in een club met meerdere mensen, het is afgestemd op mijn behoefte. Annemieke maakt makkelijk contact en weet de vinger op de zere plek te leggen en dat is goud waard.

Uit de tweewekelijkse online Masterclasses van een uur vol energie op maandagochtend heb ik veel geleerd. De vrijheid om aan te geven waaraan je behoefte had, was heel prettig. Daarbij zijn de livedagen heel fijn, dat je met elkaar kunt sparren, elkaar kan motiveren en natuurlijk is het sowieso leuk om elkaar in het echt te zien.

Mijn deelname aan de Club heeft bij mij voor een switch gezorgd in mijn bedrijf, van toegepaste improvisatie naar de wereld verbeteren door spel in het zakelijk leven. Ook voor mezelf heb ik nu helder wat mijn drive en missie zijn. Het is me duidelijk waarmee ik bezig ben en wat ik wil en daarover schrijf ik. Ik ben anders gaan schrijven op social media, op mijn website en in mijn weggever. De woordwolk hangt nog steeds als dagelijkse herinnering op mijn werkkamer.”

Freya Flach

GO!Impro

“Ik zag je langskomen op social media en jij deed een betaalde challenge. Ik dacht: Jij vindt jezelf wat waard – zo denk ik ook – en dan zit ik met gemotiveerde deelnemers in de groep. Dat bleek ook wel. Je expressie in het geel triggerde iets in mij en toen bekeek ik een video op je pagina, waar je je natuurlijke zelf was. Ik zag dat je als zelfstandige werkt en ook in organisaties hebt gewerkt, dat vond ik ook fijn.

Jouw aanpak past bij mij. Ik vind je leuk en flexibel, verbindend en open. Je houdt de energie erin, het mag er allemaal zijn. De Club was voor mij inspirerend. Je hebt mijn manier van denken veranderd, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en de overtuiging dat ik op mijn manier ook via social media verbinding kan maken met andere mensen. Toen ik aanpassingen op LinkedIn profiel aanbracht en mensen reageerden, twijfelde ik even. Maar jij zei: je mag jezelf zijn en je mag focus aanbrengen aan het netwerken op zich. Dat is heel prettig.”

Bianca Hoogendoorn

Narmada Academie

 “Ik heb voor de vorm nog een vraag gesteld geloof ik, maar ik vond het een leuk idee en heb me meteen aangemeld voor The Eggciting Content Club. Ik wilde meer met mijn creativiteit aan de slag als het gaat om berichten maken. En dat is gelukt.

In The Club heb ik op een leuke en gezellige manier aan mijn eigen content gewerkt. Er is veel ruimte voor ieders eigen processen waarin je op dat moment zit. In de Zoomcalls word je gestimuleerd om anders te kijken naar je content, waardoor mijn creativiteit nog meer gaat stromen. In de 1:1 Zoomcalls met Annemieke zoom je in op je eigen business, dat heb ik als heel fijn ervaren. Nu kost een bericht maken mij nog een paar minuten.

Ik stuur alle personen die mijn bericht een like geven, een connectieverzoek. Opvallend vaak zeggen ze dat ze mijn berichten al langer volgen, want ze vinden deze zo inspirerend. Dat is pas eggciting!

Annemieke geeft veel waarde in The Club en voor die 3 maanden persoonlijke begeleiding mag ze gerust meer vragen.”

Caspar

“Ik wist al snel dat ik ooit iets bij jou ging doen en dit was het moment, dus nee geen twijfels. Ik heb je ervaren als flexibel, open en speels, als persoon en met content creëren en in je Masterclasses. Je bent gedisciplineerd en luchtig.

Dat is meteen ook een mooi resultaat bij mij: ik ben speelser en luchtiger, met mezelf en in mijn berichten, ik vertel persoonlijke verhalen en die raken. Die verhalen ontstaan in flow en ik merk nu dat klanten mijn leven binnenlopen. Dat betekent dat ik op de juiste weg zit, dat het vloeiend gaat. Ik ontvang reacties op mijn berichten als: ‘Je schrijft vanuit je hart’ en ‘Ik krijg kippenvel’. Dat is mooi en ik wil mezelf blijven uitdagen, dus daarom ga ik graag nog verder met je. Ik kan de Club zeker aanraden.”

Monique van der Knaap–Tanke

Auti-nique

“Ik heb al veel gedaan en geprobeerd, er geld tegenaan gegooid, maar ik snapte social media gewoon niet. Tijdens The Eggciting Content Club is er iets geklikt in mijn hoofd, ik snap het nu wel. Ik volg je al jaren stilzwijgend, daarom kwam The Eggciting Content Surprise Week in beeld. Na die eerste Surprise week was ik overtuigd, ik doe mee met The Eggciting Content Club.

En over The Club zelf, deze groep mensen is zo warm, je hebt een veilige sfeer gecreëerd en daardoor durf ook ik mijn mond open te trekken. Je voelt de support en positiviteit en dat stimuleert me, ik wíl graag doen. Ik kan The Club aanraden, sterker nog, ik ga graag verder.”

Marrigje Barnard

WadCreatief

“Ik dacht wel: ‘Wat gaat het me opleveren?’ Tot nu toe heeft het me veel opgeleverd, ik word zichtbaarder, mijn LinkedIn netwerk is gegroeid met leuke contacten en ik zit in een goede schrijfmodus met mijn wekelijkse blogs. Implementatie van alles wat ik heb geleerd en nog wil doen pak ik verder op na de zomer. Jij weet me aan te slingeren en door je enthousiasme raak ik verder op dreef. Als ik ervoor ga, dan ga ik er ook voor. Zo heb ik mijn taalgebruik op social media aangepast en ik merk dat er nu meer reacties komen. Zichtbaarheid is lange adem en ik ga er vol voor. De Club is motiverend, je hebt een aanspreekpunt bij vragen en je kunt terugvallen op Annemieke en de groep. Het geeft verbinding en een hoop nieuwe input, voor mij op gebied van LinkedIn. Ik kan de Club van harte aanbevelen.”

Natasia de Ridder

KAILOS Inzichten

“Ik volgde Annemieke al wat langer en de Surprise Week beviel me. Ik ben al een tijdje bezig met beter leren schrijven en social media en The Eggciting Content Club sprak me aan. Jouw enthousiasme vond ik leuk, ik heb veel geleerd, vooral om meer expertise te delen. De sfeer in de Club vooral tijdens de livedag was tof en er zijn mooie verbindingen ontstaan. Ik heb meer zichtbaarheid, zelfs andere hondenprofessionals delen nu ook mijn berichten. En ik heb meer aanvragen ontvangen, ook door mijn zichtbaarheid via Instagram en Facebook. Ik schrijf andere posts, dat valt blijkbaar op. Ook via LinkedIn nu krijg ik meer reacties, ook van huidige klanten die positief reageren op de tips en verhalen die ik deel. Dus ja, ik raad de Club zeker aan.”

Marsha Stokhof-de Blieck

Personal Paws

“Ik was niet voor niks in jouw challenge gestapt, ik wilde graag zichtbaar worden, dus nee, ik voelde geen enkel bezwaar om in de Club te stappen.

De Club heeft me zoveel gebracht. Jouw aanpak vind ik superfijn. De tijd die je erin steekt, de zorg en de aandacht die je hebt voor iedereen individueel tot aan de goede voorbereidingen voor de Masterclasses. Dit is voor mij echt een voorbeeld in de manier waarop ik met mijn klanten wil omgaan. Je gaat de verbinding aan, voegt echt waarde toe.

Nu neem ik bewuster de tijd om social media berichten te maken en het mooie is, er komt ook werk uit voort. Er zijn mensen op LinkedIn en Facebook die mijn hulp inroepen. Ook snap ik nu goed hoe belangrijk mezelf laten zien is, ook al vind ik het soms nog spannend. Ik wilde meer contact, mezelf meer op de kaart zetten en dat is gelukt.”

Nieske Schimmel

TechNies

“Ik zag de Surprise Week voorbijkomen op LinkedIn,  de lage prijs voor die Week snapte ik niet en na een websitecheck meldde ik me toch aan. Die ene week was al zo waardevol en fijn, ik kreeg er veel energie van en ik ging nog meer in de actiestand dan dat ik al zat.

Het aanbod voor de Club van 3 maanden kwam voor mij op het juiste moment. Ik had er veel vertrouwen in en vanaf dag 1 was het helemaal te gek. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, je krijgt iedereen mee. Met die Zoomcalls houd je het persoonlijk en weet je de juiste vragen te stellen waardoor er veel puzzelstukjes in elkaar vallen. De vragen die je stelt in de Club, zetten me aan tot nadenken. Ik plaatste wel al veel berichten, maar er kwam weinig response op, in de Club ontving ik constant nieuwe ideeën om hiermee aan de slagbte gaan. Vanaf nu denk ik gerichter na over wat mijn netwerk wil lezen, pas ik de tips en tricks toe en bovenal vind ik social media berichten maken nu nóg veel leuker om te doen. Ik maak verhaaltjes, laat klanten aan het woord en gebruik allerlei invalshoeken. Er is meer interactie en ik merk dat mensen van lang geleden mij nu ook weten te vinden. Ik geef de herinneringsitems die ik maak meer aandacht en zo komen hele leuke opdrachten op mijn pad. Mijn werk wordt steeds mooier en leuker om te doen. Ik geniet ervan. Dat maakt het tof. Dus ja, de Club kan ik iedereen van harte aanbevelen.”

Marie-Jeanne Thijssen

Atelier MJT

“Ik dacht eerst dat het programma alleen over teksten schrijven ging en dat kan ik al. Toen bleek dat The Club ook social media strategie, interactie opbouwen en personal branding inhield, heb ik me aangemeld.

Ik was voornamelijk actief op Facebook en Instagram. Veel weet ik wel of heb ik wel eens gehoord, maar paste ik nog niet actief toe. Ik wilde met meer focus bezig zijn op social media en moest nog over de drempel op LinkedIn. Een LinkedIn profiel had ik al, ik deed er alleen weinig mee.

De actie in de taxi support van The Club hielp mij. Je hebt dan een gemeenschappelijke drive en dat stimuleert. LinkedIn is nu top of mind bij mij, ik ben er veel meer mee bezig en vind het niet meer zo spannend om ook daar mijn berichten te delen.

The Club bestaat uit diverse mensen, die je via Zoomcalls en de livedag beter leert kennen. Juist fijn, dat er geen vast programma is. Zo ontstaat veel ruimte voor persoonlijke aandacht: Annemieke denkt mee, leidt brainstormsessies en zet je aan tot actie op een prettige manier. Ik kan The Club dus zeker aanraden.”

Minke

Deze Club bestaat uit twee-wekelijkse online momenten waarin je heel veel kennis opdoet, jij vragen kunt stellen en in de actiestand gaat. Daarbij heb je 1:1 momenten met mij om echt in te zoomen op jouw business. Jij geeft aan waar je behoefte ligt, ik geef het jou. En natuurlijk ook 1 livedag zodat je elkaar ook in het echt ontmoet en nog meer gaat leren. Bij de Club hoort een besloten Facebookgroep waarin alles mag en kan. Leuk juist! Live video, een plek om te delen, sparren over jouw business, branding en content en vooral interactie met de Club Members die er net als jij voor gaan. Echte actie in de taxi types die enthousiast zijn en nog meer willen ontdekken om tot resultaten te komen.

En bijzonder Eggcited zijn om met Eggciting Content aan de slag te gaan!

Vragen? Let me know.