fbpx

Eggciting Content Surprise Week

5-daagse: 15 -19 maart 2021

Voor 7,95 euro doe je al mee

Jouw verrassende content levert je toffe klanten op

Een verrassingsei triggert. Een leuke verpakking, een smakelijke inhoud en geef maar toe, je bent toch nieuwsgierig wat er in dat gele eitje zit.
Elke keer verrassend! En je wilt altijd méér.

DAT is wat jij wordt voor jouw (potentiële) klant. En hoe word je dat? Dat ontdek je in The Eggciting Content Surprise Week. Schrijf je snel in.

Van 15 tot en met 19 maart a.s. ga je als ondernemer en professional op social media de juiste mensen aantrekken met persoonlijke anders dan anders berichten. Zodat jouw inspanningen voor social media ook echt geld opbrengen. Je ontvangt inspiratie, inzichten voor jouw berichten en gaat zelf aan de slag. Met slechts 1 actie per dag. Zonder dat je je anders moet voordoen dan je bent. Zelfs als je schrijven lastig vindt. Ik ben 5 dagen jouw inspirator, cheerleader én liefdevolle stok achter de deur. Ben je er klaar voor?

Voor 7,95 euro doe je al mee

|

“Annemieke beveel ik graag aan; is zeer kundig, straalt kracht uit, geeft je inzichten, goede tips en stimuleert je tot actie.”

Jolanda

The Eggciting Content Surprise Week is voor ondernemers en professionals.
Volop inspiratie om toffe berichten te maken die jou in gesprek brengen met superleuke klanten. Dat gun ik jou!

Altijd inspiratie

Vertel toffe verhalen en deel jouw kennis met mensen die jij kunt helpen

Actie

Stap uit je comfortzone op social media en blijf zichtbaar bij de juiste mensen

Surprise

Gun jezelf nieuwe inzichten die zorgen voor groei op een fun manier

Voor 7,95 euro doe je al mee

Laat zien wie jij nu echt bent

Ik ben Annemieke van Waterschoot. Mijn liefde voor content, personal branding en social media komen samen in Eggciting Content. Ik heb de afgelopen 6 jaar al honderden ondernemers en organisaties geholpen met hun zichtbaarheid en content. Door te laten zien wie ze echt zijn, komen ze in gesprek met de juiste mensen en halen ze toffe opdrachten binnen. Ik word oprecht blij van mensen die durven te communiceren zoals ze zijn.

Laat je inspireren, zet een stap en geniet van het resultaat.
Dat gun ik jou!

Alleen voor doeners

Als je doet wat je altijd deed en het levert je nu geen klanten op, ga dan anders doen! Je ontvangt inspiratie en handvatten om weer op een Eggciting manier te communiceren. Alleen door te doen, breng je verandering.

Da’s balen

Soms wordt het je allemaal teveel: de tijd die je aan het schrijven kwijt bent, gebrek aan inspiratie, geen sturing in wat je doet. Zonder opbouw werk je naar…naar wat eigenlijk? Social media kost je dan alleen maar. Laat staan dat je er nog fun aan beleeft. Stel je zelf de vraag: wat wil ik dat het me oplevert? Ik denk zo aan: waardevolle berichten, toffe klanten, mooie gesprekken en jouw unieke manier om te communiceren.

Vanuit verbinding ontstaat vertrouwen

Stel je raakt in gesprek met leuke mensen, de juiste mensen voor jou. Mensen die jij goed verder kunt helpen, met wie je een klik voelt en die oprecht meer willen van jou. Alleen van jou. Doordat je veel waarde deelt, jezelf openstelt zodat ze weten wie jij bent. Je weet welke berichten echt raken en mensen zijn dan ook openhartig tegen jou. Vertrouwen ontstaat vanuit verbinding, leg die verbinding met jouw verhalen. Dat kan prima online.

|

“Zij neemt je echt mee, stap voor stap en je gaat ook echt in de actieindetaxi-stand waardoor het heel leuk en waardevol wordt.”

Helen

Voor 7,95 euro doe je al mee

What’s in it for you?

Eggciting Content: verrassend, verbindend en fun

Dagelijks inspiratie, inzichten en een kleine opdracht die je gaat doen.

Dagelijks een korte live uitzending waarin ik meer vertel en waarin je vragen kunt stellen

Een Facebook Community waarin je elkaar leert kennen, kunt oefenen, feedback vragen en netwerken.

Online wil je opvallen bij de juiste mensen, herkenbaar zijn op hun tijdlijn en in gesprek gaan door wat jij post. Omdat je waarde deelt, hen inspireert en vooral laat zien wie jij bent, op een toffe manier. Ze willen méér van jou. En alleen jij kunt ze dat geven.

Jij hoeft in de kern niet te veranderen, je bent goed zoals je bent. Alleen laat je ook genoeg van jezelf zien? Heb je het lef om een stapje buiten je comfortzone te zetten? Zodat je die mensen ook echt jouw eggciting persoon laat zien?

Samen maken we er een Eggciting Content Surprise Week van!

Voor 7,95 euro doe je al mee

Bonus

Als je me langer kent, weet je dit al. Ik houd van verrassingen, cadeautjes en out-of-the-box acties. Voor jou en voor mij. Dat is pas Eggciting!

Ja, je ontvangt verrassingen. Maar ik ga niet alles verklappen, dan is er geen lol meer aan. Samen met andere ondernemers ga je 5 dagen full focus op verrassende, inspirerende content. Samen sparren, feedback vragen en supporten. En doen natuurlijk, actie in de taxi!

Voor 7,95 euro doe je al mee

The Eggciting Content Suprise Week

5 dagen lang focus en fun op Eggciting Content
15 – 19 maart 2021

€7,95 ex BTW

Waarom niet gratis? If you pay, you pay attention.
Dus nee, niet gratis wel voor een klein bedrag, namelijk 1 verrassingsei per dag. De waarde is natuurlijk vele malen groter en de fun al helemaal. 5 dagen fun & focus. Doe je mee?

Voor wie is dit?

Voor doeners die ook echt aan de slag willen met Eggciting content, die houden van verhalen vertellen, verbinding maken en willen veranderen. Zowel voor ondernemers als professionals die in gesprek willen via social media. Of je nu startend of juist een doorgewinterde professional bent, je bent van harte welkom voor verandering.

Voor 7,95 euro doe je al mee

Dit zeggen anderen over mij:

“ik heb zoveel bijgeleerd als startende ondernemer. Een echte aanrader. Ik ga haar tips zeker toepassen.”

Anja

“Hoewel ik al aardig zichtbaar ben, heb ik alle 5 dagen Annemieke toch gevolgd en heb ik weer heel wat geleerd! Dankjewel Annemieke voor je tips, ze zijn erg waardevol!”

Leni

“Super laagdrempelig en goede adviezen.”

Barbara

” Ze is zo enthousiast dat ze altijd een glimlach op mijn gezicht weet te brengen en haar woorden blijei, aktieindeindetaxi en de kleur geel zijn onlosmakelijk met haar verbonden. Dat is pas branding. Heb zeker weer nieuwe dingen geleerd en blijf zeker volgen you go girl.”

Donna

“Ik heb nog nooit een challenge zo actief meegedaan. Annemieke beveel ik graag aan; is zeer kundig, straalt kracht uit, geeft je inzichten, goede tips en stimuleert je tot Actie. Dankjewel!”

Jolanda

Veelgestelde vragen

Voor wie is The Eggciting Content Surprise Week geschikt?

Voor ondernemers – startend of al langer ondernemer – en professionals die meer interactie willen op hun social media berichten. En die moeite hebben met berichten verzinnen, maken en de lol van waarde delen een beetje kwijt zijn.

In deze verrassende (jawel: Surprise mag je letterlijk nemen) week ga je op een fun manier aan de slag met jouw content. Dus mensen die graag waarde delen, met de ander willen verbinden om in gesprek te raken en zo klanten werven, zijn van harte welkom.

Ik kan niet live meekijken, kan ik terugkijken?

Ja alle opnames worden geplaatst in de besloten Facebook Community. Dus geen tijd, is geen excuus 😉

Krijg je ook support tijdens deze week?

Je krijgt mijn full focus en support deze week. Elke dag ontvang je een mail met inspiratie en inzichten plus een kleine opdracht die je die dag gaat doen. Vervolgens ben ik elke dag live in de Facebookgroep waar jij je vragen kunt stellen en waar je meer over Eggciting Content gaat ontdekken. Ik deel altijd heel veel en als je veel vragen stelt, krijg je ook veel antwoorden.

Hoe actiever je meedoet, hoe meer je leert en hoe sneller je gaat. En ik houd van actieve mensen!

Waarom organiseer ik The Eggciting Content Surprise Week?

Steeds vaker hoor ik van ondernemers en professionals dat ze social media lastig vinden. Want wat moet ik nu plaatsen, waarover moet ik schrijven en ook: ik kan niet schrijven, waar begin ik?

Al honderden mensen heb ik geïnspireerd en in de actie-stand gezet als het gaan om berichten maken en op een leuke manier en dichtbij jezelf communiceren. En dat leer ik jou ook graag. Natuurlijk op een verrassende, inspirerende en toffe manier, zodat jij na 5 dagen zelf de lol weer automatisch oppakt.

Social media is een belangrijk en laagdrempelig communicatiemiddel om veel mensen tegelijkertijd te bereiken. Als je dit op jouw manier kunt inzetten, win je hiermee veel tijd en kom je onder de aandacht van de leukste mensen. Zodra jouw inspanningen resultaat opleveren, ervaar je content maken voor social media weer als tof!

Waarom is het niet gratis?

If you pay, you pay attention.
Dus nee, niet gratis wel voor een klein bedrag, namelijk 1 verrassingsei per dag. De waarde is natuurlijk vele malen groter en de fun al helemaal. 5 dagen fun & focus. Doe je mee?

Wanneer is The Eggciting Content Surprise Week?

Van 15 tm 19 maart 2021 met dagelijks inzichten, een kleine opdracht voor de actie en een live sessie waaraan je actief kunt deelnemen.

Eggciting Content en ik

Eggciting Content staat voor verbinding en communiceren vanuit de kern, ofwel jezelf laten zien en verhalen vertellen op een manier die bij je past. Alleen dan trek je de tofste mensen aan! En die gun ik ook jou!